Over ons

Maak kennis met Geurts Boom & Groen

Bo Geurts is in 2011 bedrijfsmatig begonnen in de boomverzorging. Wat als een nevenactiviteit begon, ontwikkelde zich al snel tot een fulltime bezigheid. Bo kan bijzonder enthousiast worden als het gesprek over bomen en boomverzorging gaat en ook over alles wat met machines en transport te maken heeft, kun je met Bo een boom opzetten. Deze twee passies worden verenigd in zijn bloeiende bedrijf Geurts Boom & Groen. Door steeds weloverwogen het juiste materieel op de juiste plek in te zetten, wordt elke klus efficiënt, doelgericht en vakkundig geklaard. Er wordt gekeken naar wat de beste oplossing is voor de boom en met welke middelen die oplossing adequaat bereikt kan worden. Bij het uitvoeren van de werkzaamheden wordt veel aandacht besteed aan het creëren van een veilige (werk)omgeving. Het gemotiveerde en gecertificeerde team van Geurts Boom & Groen heeft alle kennis en kunde in huis en denkt altijd mee om het optimale resultaat te bereiken. Geurts Boom & Groen is dé specialist in duurzame boomverzorging.

Contact
Image in a tree

Onze speerpunten

icoon van een prijskaartje

Efficiëntie

Efficiënt werken is leidend bij Boom Geurts & Groen. Wij denken goed na voordat we daadwerkelijk met gereedschap aan de slag gaan. Door het juiste materieel op veilige en verantwoorde wijze in te zetten voor de juiste job wordt elke klus doeltreffend geklaard.

icoon van een blaadje

Doelgerichtheid

Het is van belang dat boomverzorging op duurzame wijze gebeurt. De oplossing moet immers voor langere termijn ‘werken’. Boom Geurts & Groen voert alle werkzaamheden uiterst weloverwogen en met aandacht uit, zodat het resultaat voor boom en mens altijd optimaal is.

icoon van een vrachtwagen

Meedenken

Geurts Boom & Groen denkt altijd mee over de beste oplossing in boomonderhoud en -verzorging. We zoeken naar de weg die voor boom én boomeigenaar het beste is. Daarom communiceren we duidelijk over de werkzaamheden die we verrichten en nemen we ook de overwegingen van de boomeigenaar mee in het plan van aanpak.

Man met omgevallen boom

Boom-zorgplicht

Elke boomeigenaar heeft een zogeheten ‘boom-zorgplicht’. Dat houdt in dat je verantwoordelijk bent voor het onderhoud van ‘jouw’ bomen en dat je dient te voorkomen dat zich een situatie (rond die boom) voordoet die gevaar op kan leveren voor anderen. Het is daarom verstandig om bomen op een perceel regelmatig te laten controleren, zodat aantoonbaar aan de boom-zorgplicht wordt voldaan en de bomen in optimale conditie blijven. Dankzij de groene vingers van Geurts Boom & Groen zijn bomen altijd in vertrouwde handen.

Contact

Ons werk

Hier komt de project naam
Hier komt de project naam
Hier komt de project naam